Nea Vrasna

KO LETUJE U NEA VRASNI:
Ovo letovalište najčešće biraju porodice sa decom, penzioneri i oni koji žele miran i opušten odmor.
LOKACIJA:
Nea Vrasna se nalazi u zalivu Strimonikos, u regiji Sveti Đorđe. Oko 80km je udaljena od Soluna i isto toliko od Kavale. Do Beograd ima oko 700km. Nea Vrasna se nalazi 6km zapadno od Stavrosa, a oko 500m je deli od Asprovalte.
O MESTU:
Ne Vrasna je izuzetno mirno i uredno mesto. Ovde ima restorana i kafića, ali to su sve mirnije varijante, a oni koji žele malo dinamičniji odmor i večernji izlazak mogu prošetati do Asprovalte koja je udaljena 10ak minuta od Nea Vrasne.
Veliki marketi Lidl i Masutis se nalaze na magistrali.
PLAŽA:
Plaža u Nea Vrasna se spaja sa plažama u Asprovalti sa jedne i Vrasni Paraliji sa druge strane i teško je tačno odrediti granicu između njih. Zahvaljujući čistoći i kvalitetu vode dobila je plavu zastavicu Evropske Unije. Izuzetno je široka, uredna i čista, a pored nje se nalazi lepo šetalište. Na plaži se smenjuju pesak i sitan šljunak. Ulaz u vodu je nagao, brzo nastupa dubina, za razliku od plaža u Stavrosu. Postoje delovi gde možete iznajmiti ležaljku i suncobran i slobodan deo gde možete postaviti svoje rekvizite za plažu.
IZLETI:
Možete otići do Soluna ili Svete Gore, Uranopolisa koji se nalazi na početku Atosa i koji je poznat po divljim plažama ili na suprotnu stranu – do Kavale i Tasosa

 

Svetozara Markovića 46
11000 Beograd
011/244-41-41
011/630-39-45
064/81-700-81

poklon vaucer

RADNO VREME
POSLOVNICA NE RADI ZBOG
TRENUTNE ZDRAVSTVENE SITUACIJE
DEŽURNI TELEFON: 064/81-700-81

© 2017 Best Travel - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera. Best Travel je posrednik u prodaji.

Search